Urban Wins a Manresa

Finalització projecte UrbanWins Manresa

L’Ajuntament de Manresa, juntament amb el  Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i Eurecat, ens fan arribar l’informe de l’última àgora, on es va avaluar de forma col·lectiva les tres accions pilot del projecte UrbanWINS. Podeu consultar l’informe fent click a la imatge: 

informe resultats Manresa

Amb aquest informe es dona per tancat el procés de participació que es va iniciar el juny de 2017 i el projecte UrbanWINS a Manresa que finalitza el 30 de maig de 2019.

Han estat uns mesos de debat molt intens on hem plantejat accions, les hem analitzat, i hem aconseguit realitzar:

  • una campanya sensibilització als comerços usuaris del servei de recollida porta a porta de cartró i orgànica comercial, per millorar el servei i la quantitat  recollida,
  • una jornada d’economia circular gràcies a la que s’estan analitzant algunes propostes d’aprofitament de biogàs a Bufalvent
  • la redacció del pla de gestió de residus, que ha de permetre posar en valor la gran quantitat de propostes que han sorgit de les àgores.

Finalment agrair la participació de tots els agents implicats durant aquests 2 anys, sense la qual aquest procés no hagués estat possible i que ajuda a esbossar l’estratègia de futur de la ciutat respecte als residus.

 

L’equip Urban Bloggers Manresa vol agraïr a tot l’equip de l’Ajuntament de Manresa i de l’ICLEI la seva dedicació i compromís en aquest projecte, felicitar-los pels objectius aconseguits i els animem a seguir treballant per a la millora de la prevenció i gestió de residus a la ciutat de Manresa. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s